Hartelijk welkom bij Bambino World!
Start > Ahoy ring-grijper
-51%
Ahoy ring-grijper

Bambino World

Ahoy ring-grijper

De grijper is het ideale eerste speelgoed voor uw baby.
Artikelnummer: 891

Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Gratis verzending Voor bestellingen boven € 79,00
Productbeschrijving
Deze leuke ring-grijper geeft uw baby heel veel plezier. De verschillende kleuren wekken de opmerkzaamheid van uw baby, het figuur is eenvoudig en aangenaam te grijpen en wordt door licht schudden aan het rammelen gebracht.

Uw baby leert vormen, tonen en kleuren spelenderwijs kennen. Het materiaal is extra zacht en de grijprammelaar wordt snel tot een trouwe speelvriend. Het hoogwaardige velours is ideaal om te grijpen, te kneden en te knuffelen. De grijper is ca. 16 cm lang Wasbaar op 30°.

Fabrikant: De Marke Fehn staat sinds 1949 voor innovatief kwaliteitsspeelgoed voor baby`s vanaf de geboorte. De liefdevol geschikte babyproducten zijn bijzonder zacht, aangenaam om te voelen en een ideaal geschenk voor kleine aardbewoners.
Met babyFEHN® bevordert u de motorische vaardigheden en de ontwikkelingen van zien-, horen-, en tastvermogen van uw kind.

Veiligheid en kwaliteit staan daarbij op de eerste plaats. Fehn gebruikt voor de producten uitsluitend hoogwaardige materialen en voert de strengste veiligheidscontroles uit. Daar bovenop wordt ieder apart artikel door de LGA Qualitest GmbH in Nürnberg – het beste testinstituut voor speelgoed in Duitsland – op veiligheid en bezwaren getest.

Klantenreviews

Average customer rating:
Review door sofia (Geplaatst op 02-06-2011)
Totale tevredenheid

lindo

Review door béa (Geplaatst op 02-06-2011)
Totale tevredenheid

mignon comme tout, facile à attraper

Schrijf uw eigen review

U beoordeelt: Ahoy ring-grijper

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Totale tevredenheid

* Verplichte velden