Hartelijk welkom bij Bambino World!
Start > Robos activiteits spiraal
-55%
Robos activiteits spiraal

fehn

Robos activiteits spiraal

Activiteits-spiraal met zachte speeldiertjes en verschillende funkties, voor babybedje of box.
Artikelnummer: 896

Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Gratis verzending Voor bestellingen boven € 79,00
Productbeschrijving
Met deze mooie activiteits spiraal versiert men ieder babybedje en de kleintjes kunnen voor het slapen gaan nog een beetje spelen. Aan de box of beschermhekje aangebracht zorgt het voor vrolijke handelingen en zintuigen bevordering.

De zachte en vrolijke speeldiertjes nodigen uit om te grijpen, spelen en ontdekken. De bonte, kleine artikelen hebben verschillende funkties: De auto heeft en piepje en zorgt voor grappige piep-pret, de telefoon maakt echte ringgeluiden en de camera heeft een draaibaar „objektief“ en een spiegel. Laat uw baby op ontdekkingsreis gaan.

Lengte ca. 50 cm

Fabrikant: De Marke Fehn staat sinds 1949 voor innovatief kwaliteitsspeelgoed voor baby`s vanaf de geboorte. De liefdevol geschikte babyproducten zijn bijzonder zacht, aangenaam om te voelen en een ideaal geschenk voor kleine aardbewoners.
Met babyFEHN® bevordert u de motorische vaardigheden en de ontwikkelingen van zien-, horen-, en tastvermogen van uw kind.

Veiligheid en kwaliteit staan daarbij op de eerste plaats. Fehn gebruikt voor de producten uitsluitend hoogwaardige materialen en voert de strengste veiligheidscontroles uit. Daar bovenop wordt ieder apart artikel door de LGA Qualitest GmbH in Nürnberg – het beste testinstituut voor speelgoed in Duitsland – op veiligheid en bezwaren getest.

Klantenreviews

Average customer rating:
Review door ama (Geplaatst op 13-05-2011)
Totale tevredenheid

the batteries of the phone cannot be replaced and they have a very short life ( 3 days in our case);but my son loves it! and I love that this toy is not made in China.

Schrijf uw eigen review

U beoordeelt: Robos activiteits spiraal

 •  
  1 ster
  2 sterren
  3 sterren
  4 sterren
  5 sterren
  Totale tevredenheid

* Verplichte velden